Κατασκευή ιστοσελίδας

Αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε, σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε την προβολή σας ή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Ενεργούμε με γνώμονα την καλύτερη προώθηση σας.

Το λάθος που γίνεται τις περισσότερες φορές είναι οτί μία ιστοσελίδα δεν αντιμετωπίζεται σαν ένας ενεργός οργανισμός που χρειάζεται τον απόλυτο επαγγελματισμό, αλλά σαν κάτι δευτερεύον, ίσως επειδή εικάζεται ως κάτι άυλο.

Εμείς δίνουμε την απόλυτη σοβαρότητα προσφέροντας ιστοσελίδες:

  • Γρήγορες
  • Σύγχρονες
  • Ασφαλείς
  • Έξυπνες
  • Σταθερές

Επίσης η σελίδα σας ανεβαίνει σε Ευρωπαϊκούς servers που εγγυούνται ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια, προσφέροντας οποιαδήποτε έγκαιρη αναβάθμιση σε επίπεδο server,  ενώ εξασφαλίζουν οτί η σελίδα σας θα βρίσκεται Online κατά 99,99% ετησίως.

Φυσικά μην ξεχνάτε με κάθε σελίδα και την τεχνική της υποστήριξη.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι...

Φωτογράφιση

Η επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας μπορούν να αποκτήσουν άλλη λάμψη μέσα από μια επαγγελματική φωτογραφία. Διαθέτουμε επαγγελματίες φωτογράφους που φωτογραφίζουν, επιλέγουν και βελτιστοποιούν τις φωτογραφίες του χώρου σας

Βιντεοσκόπηση

Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλών αναλύσεων (HD, 4K) για να βιντεοσκοπήσουμε του χώρους σας για καλύτερη παρουσίασή τους. Επίσης με το Drone που διαθέτουμε μπορούμε να καλύψουμε μία πανοράμικη απεικόνιση.

Photo gallery

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Τι πιο αντιπροσωπευτικό της επιχηρισής σας από μια ολοκληρωμένη gallery εικόνων; Εμπλουτίστε την εμφάνιση της ιστοσελίδας με πολλές φωτογραφίες. Με εύκολο upload ακόμα και από το κινητό σας.

Blog και newsletter

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενήμερους μέσα από το blog της σελίδας σας. Κοινοποιήστε τους τα νέα σας, τις νέες σας υπηρεσίες, τις προσφορές σας και πολλά άλλα. Παρακινήστε τους να εγγραφούν στο newsletter σας για πιο άμεση ενημέρωση.

Social media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ψηφιακή ζωή μας και για αυτό δεν θα έπρεπε να λείπουν από την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και την παρουσία σας μέσα στα κοινωνικά δίκτυα (google+, facebook, twitter κλπ.) και να τη συγχρονίσουμε με την σελίδα σας.

Βελτιστοποίηση SEO

Μία σύγχρονη ιστοσελίδα απαιτείται να πληρεί τους κανόνες του SEO (Search Engine Optimization), για να μπορεί να σας βρει εύκολα ο μελλοντικό σας πελάτης. Στοχεύουμε έπειτα από μελέτη στις καλύτερες λύσεις για σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Forum & Guestbook

Θέλετε οι πελάτες σας να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με την επιχείρησή σας δημόσια; Μέσα από ένα forum ή ένα guestbook θα μπορούνε οι πελάτες σας να γράψουν τις εντυπώσεις τους και να τις δουν και οι επόμενοι, μελλοντικοί σας επισκέπτες.

Επικοινωνία

Σε κάθε ιστοσελίδα δημιουργούμε φόρμα επικοινωνίας με διαφορετικούς αποδέκτες για κάθε τμήμα, καθώς και μια ολοκληρωμένη υποσελίδα με στοιχεία της επιχείρησης, διεύθυνση, χάρτες, τηλέφωνα κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακόμα και με live chat.

Περισσότερα…

Οι ορίζοντες του διαδικτύου δεν έχουν τέλος. Κατόπιν συζήτησης μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πιο εξειδικευμένο από τις κλασσικές ιστοσελίδες, ώστε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες σας. Επίσης γίνεται εκμάθηση για την απλούστατη χρήση από εσάς.

Οι πρώτες σας 1000 κάρτες δώρο!

Με κάθε νέα ιστοσελίδα, σας κάνουμε δώρο τις πρώτες 1000 επαγγελματικές σας κάρτες με την διεύθυνση και τα χρώματα της νέας ιστοσελίδας. Επαγγελματικές κάρτες σε εκατοντάδες σχέδια και χρώματα. Πρωτότυπες, μοντέρνες, όμορφες όπως και η νέα σας ιστοσελίδα!

Easyview.gr

Μελετήστε την υπηρεσία μας Easyview.gr
και αποκτήστε ιστοσελίδα με ελάχιστα χρήματα!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this